Geruchten
29 mei 2008 - Ron Smeets

Twee foto's van de Sony Ericsson 'Shiho' gespot?

Op het Thaise Sone Ericsson blog SE-Society zijn enkele foto's opgedoken van wat de nieuwste high-end CyberShot Phone zou moeten worden, de Sony Ericsson 'Shiho'.

Een toestel met deze naam dook eerder, zonder afbeeldingen, ook al eens op in een van de lijstjes met release-data van Sony Ericsson toestellen.

Helaas lijken beide afbeeldingen verdacht veel op Photoshop werkjes dus de kans dat dit daadwerkelijk de 'Shiho' is lijkt erg klein. Maar goed, oordeel zelf maar.Gerelateerde links:
Introductie Sony Ericsson G702 (BeiBei) op 17 Juni?
Sony Ericsson C905 concept
Release data nieuwe Sony Ericsson toestellen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.