Toestellen
23 maart 2007 - Ron Smeets

‘TV Versie’ van de LG Shine

Als het gaat om Mobiel TV kijken is de gemiddelde Aziatische mobiele beller een stuk verder dan wij hier in Europa en de rest van de wereld.

Het verbaast mij dan ook niet dat LG in Korea nu ook met een TV Versie van de pas geïntroduceerde Shine op de markt komt, compleet met Digitale Video Tuner en externe (inschuifbare) antenne voor het ontvangen van digitale TV (DMB) uitzendingen. Deze multimedia versie van de Shine is zowel in de slider- als de clamshell uitvoering verkrijgbaar.

Van de TV-Shine is op deze Koreaanse site een videodemo te zien. De overige specs van de twee modellen, die lokaal de typeaanduiding LB2500 (clamshell) en LB6300 (slider) meegekregen hebben, zijn niet veranderd ten opzichte van de standaard uitvoeringen van de Shine.

Ik kan me vergissen, maar ik denk niet dat we deze uitvoering van de Shine ooit (officieel) in Europese winkels zullen gaan tegenkomen.Gerelateerde links:
Clamshell en gouden versie van de LG Shine in Korea
UMTS versie van de Shine op komst?
Ook een candybar versie van de LG Shine op komst?
Design uitvoering van de LG Shine
Nieuwste DMB toestel van LG kan ook opnemen
Nog een nieuwe LG, de Shine
LG omhelst DMB
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.