Nieuws
15 april 2006 - Ron Smeets

'TV in iedere GSM' zegt Sony Ericsson

De CEO van Sony Ericsson heeft er alle vertrouwen in dat Mobiele TV het helemaal gaat maken en hij is er zelfs van overtuigd dat uiteindelijk, misschien zelfs al in 2007 of 2008, elke mobiele telefoon voorzien zal zijn van software waarmee mobiele TV kan worden ontvangen cq. bekeken.

Natuurlijk is dit een wel heel erg gewaagde voorspelling van de topman van een toestelfabrikant die zelf het vizier op dit moment (medio 2006) nog helemaal op mobiele muziek gericht heeft.

Maar goed, we kunnen er natuurlijk naast zitten en miscchien worden we binnenkort wel verrast met een enorme wereldprimeur van Sony Ericsson en zitten we binnen twee jaar allemaal aan onze mobiele buis gekluisterd. Weg met die grootbeeld en TFT TV's!!!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar ik waag het te betwijfelen.Gerelateerde links:
Geen toestelprimeurs Sony Ericsson op CTIA
Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!
Eerste test met interactieve mobiele TV
Ericsson komt met software voor mobile tv
Je Sony Ericsson GSM als FM Radio
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.