Nieuws
22 januari 2009 - Ron Smeets

TV debuut MobileCowboys

OK, het is (nog) een regionaal programma op TV Limburg maar vanmiddag rond vijf uur maakt MobileCowboys haar TV debuut in een nieuw Live programma van de populaire Limburgse TV zender, Limburg Vandaag.

Elke twee weken zal ik op de donderdag rond 17u00 een item van ca. vijf minuten presenteren over mobieltjes, gadgets en daaraan gerelateerd nieuws.  Vandaag gaat het onder andere over de G1 en de (niet zo) onverwoestbare Sonim XP3. De onderwerpen die behandeld worden staan natuurlijk ook op MobileCowboys.

Na de Live uitzending zal het programma ook op MobileCowboys zelf te zien zijn. Dat kan een paar dagen duren (zeker de eerste keer). Niet iedereen in Nederland kan natuurlijk TV Limburg ontvangen ;-) Ik weet dat sommige kabelbedrijven ook alle regionale zenders aanbieden maar vaak gaat het dan om de publiek regionale omroepen (in Limburg is dat L1).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.