Accessoires
15 augustus 2006 - Ron Smeets

Tube speakers voor de U2 iPod

Deze speakerset voor de U2 versie van Apple's populaire iPod ziet er niet alleen fraai uit, maar is vogens PC World ook nog eens een van de beste luidspreker sets die voor de iPod op de markt zijn.

De i-Steroid set van Sonic Gear bestaat uit een subwoofer, 2 speakers en een afstandsbediening voor controle vanuit je luie stoel. In totaal levert het systeem 28Watt muziekvermogen en een sublieme geluidskwaliteit. Als extraatje hebben ze er bij Sonic Gear ook een FM Tuner ingebouwd.

Het enige nadeel is dat deze 'buizen-speakers' ongeveer 10 minuten moeten opwarmen voordat ze gebruiksklaar zijn en zoals altijd heeft kwaliteit zijn eigen prijskaartje: ca. 250 Euro. Niet goedkoop dus, maar slechts een fractie van de prijs van deze Tube-speakers die we begin dit jaar tegenkwamen.

De iSteroid iPod speakers zijn online te koop via Play dot comGerelateerde links:
Macally IP-N111 iPod nano Speakers
Bijzondere iPod speaker
iPod speaker-dock, maar dan anders
Tube speakers voor je iPod
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.