Entertainment
26 mei 2013 - Redactie MobileCowboys

Truphone sponsor Caterham F1 Team

Waar Vodafone stopt met het sponsoren van de koningsklasse van de autosport, stap een ander telecombedrijf er juist in. Het Caterham F1 Team met de Nederlandse coureur Giedo van der Garde heeft de internationale aanbieder van mobiele communicatie Truphone als officiële partner verwelkomt, Truphone is ook mobiele telecompartner van het Caterham F1 Team dat de hele wereld over reist.

Tijdens de 19 Grand Prixs die 2013 gehouden worden, maakt het team intensief gebruik van het internationale mobiele netwerk van Truphone. Zo kan het GP team over de hele wereld bellen en gebeld worden en is interactie met het hoofdkwartier in het Leafield Technical Centre in Oxfordshire altijd en overal mogelijk.
Truphone%20sponsor%20Caterham%20F1%20Team
Met een Truphone-SIM kunnen klanten in een groeiende lijst van landen bellen, sms’en en internetten tegen lokale tarieven. In alle overige landen kan men van deze diensten gebruikmaken tegen lage roaming-tarieven.
Truphone is sinds April dit jaar ook op de Nederlandse (hoofdzakelijk nog) zakelijke markt actief en zegt dat deze zakelijke gebruikers  30 tot 90 procent kunnen besparen op hun telefoonkosten.
Truphone, opgericht in 2006, is een internationale aanbieder van mobiele communicatie. Met Truphone’s netwerk kunnen klanten in een groeiende lijst van landen bellen, sms-en internet gebruiken tegen lokale tarieven. In alle overige landen kan men van deze diensten gebruik maken tegen lage roaming tarieven.
En nu maar hopen dat deze telecom sponsor een beetje goede connectie tussen team en coureurs kan verzorgen zodat er vanmiddag een mooie uitslag in Monaco kan worden gerealiseerd ;)

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl