Accessoires
07 april 2006 - Ron Smeets

Trillende tas voor je mobieltje

Dit is vooral leuk voor de dames die regelmatig oproepen missen omdat ze hun GSM niet hebben horen rinkelen terwijl ie in de tas verstopt zat.

Dankzij deze handtas met ingebouwde trilfunctie is dat dus verleden tijd. Volgens de makers, het Koreaanse Esquire, trilt de tas dusdanig intens dat inkomende gesprekken niet meer te missen zijn. Dat wil zeggen, als je je tas natuurlijk bij de hand hebt en hij niet achter in de auto of onder de tafel op een druk terras ligt.

Waar veel dames minder blij mee zullen zijn is het rode ledje dat ook nog in het tasje verwerkt is als extra waarschuwing. Gelukkig is die wel uit te zetten zodat niet gelijk de hele omgeving naar jouw rood knipperende tas kijkt als je gebeld wordt ;-)Gerelateerde links:
Draagbaar toestenbord
Design laptop tas
Nog een zonnecel handtas
Zonnecel-lederen handtas.
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.