Geruchten
15 april 2006 - Ron Smeets

Treo met Palm OS eind Mei bij Sprint

het is alweer een tijdje geleden dat Palm aankondigde dat er behalve de Windows Mobile verseie ook een Palm OS versie van de Treo 700 zou komen.

Inmiddels, zo meldt een bron binnen Sprint/Nextel, is duidelijk dat de Treo 700P tussen half mei en begin juni in de VS in de winkels zal liggen.

Als dat klopt, en Palm houdt voor de 700P dezelfde termijnen aan als voor de 700W, dan kunnen we de Palm versie van deze Troe wellicht nog voor de Kerst ook in de Europese telecomshops verwachten.

Goedkoop wordt deze Treo echter ook niet echt. Met een tweejarig abonnement moeten klanten van Sprint nog 399 dollar bijbetalen (499 bij een 1 jarig abo).Gerelateerde links:
Skypen met je Palm OS device
10 jaar de Palm Pilot
Foto van nieuwe Palm based Treo
Nieuwe Treo met Palm OS op komst?
Verizon 'verraadt' naam Windows Palm
Twee nieuwe Palm PDA's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.