Geruchten
11 augustus 2006 - Ron Smeets

Treo 750 gespot

Volgens de geruchten komt de nieuwste Treo telg, de 750, binnenkort uit via het Amerikaanse Cingular en is het de eerste Treo met HSDPA ondersteuning.

Boy Genius wist voor Engadget Mobile de hand te leggen op wat specs en enkele (wazige) foto's van de nieuwste Palm smartphone.

Behalve de goede 3G berichten (UMTS en HSDPA) zijn er ook al enkele 'nadelen', of beter gezegd verbeterpunten ontdekt. Zo heeft de Treo 750 geen cam voor videocalling en is het nog onduidelijk of ie WiFi aan boord heeft.

Meer foto's:Gerelateerde links:
Treo 700w dit jaar nog naar Europa
Nieuwe Palm OS Treo in de (Amerikaanse) winkels
Palm 700P eind Mei in Amerikaanse winkels?
Foto van nieuwe Palm based Treo
Lancering Treo 700w op CES?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.