Entertainment
03 april 2006 - Ron Smeets

Treo 700W gebruikers komen te vroeg

Tja, zo zou je dit ook kunnen interpreteren. Palm heeft afgelopen weekend namelijk bekend gemaakt dat de Treo 700w een probleem heeft met de 'zomertijd' instelling.

De bug zit niet in het aanpassen van de tijd zelf, maar het blijkt dat veel afspraken in de agendafunctie na het ingaan van de zomertijd een uur achter lopen. Een afspraak die voor 9 uur gepland stond, staat nu dus voor 8 uur op de kalender.

Palm heeft inmiddels een workaround op haar website gepubliceerd die echter alleen werkt voor agenda-items die op een PC aangemaakt zijn (en daarna gesynchroniseerd met de Treo). Helaas voor de Amerikanen, waar de zomertijd afgelopen wekend ingegaan is, kunnen afspraken die rechtstreeks op de Treo ingevoerd zijn niet worden gecorrigeerd.Gerelateerde links:
Treo 700w van dichtbij bekeken
Lancering Treo 700w op CES?
Prijzen Windows Palm Treo 700w
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.