Accessoires
24 augustus 2006 - Ron Smeets

Trendy verwisselbare doe-het-zelf telefooncovers

Het Engelse ontwerpbureau Ame Design heeft goedkope, trendy GSM covers ontworpen die je makkelijk zelf kunt verwisselen.

De covers worden gemaakt van karton en gaan dus niet zo lang mee maar daarentegen kun je je GSM dus wel regelmatig een andere 'look' geven. Het verwisselen van een cover is een kwestie van knippen en vouwen.

Hoe universeel de TREND covers zijn en of er verschillende modellen zijn voor de diverse GSM merken kan ik nergens terugvinden, maar aan de foto's te zien werkt het alleen bij candybar toestellen.Gerelateerde links:
Kameleon covers voor je iPod
GSM modding of gewoon gek
Maak je eigen GSM cover
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.