Entertainment
19 juli 2010 - Ron Smeets

Tour de France op je iPhone

De Tour de France gaat vandaag de laatste, en beslissende, week in. Armstrong is al lang geen favoriet meer, evenals Evans en Wiggins. gelukkig kunnen wij nog hopen op goede classeringen van Robert Geesink en Dennis Menchov van de Rabo ploeg.

Mocht je zelf de Tour de France op je iPhone willen spelen, dan kan dat nu. Het spel kost 79 cent en bevat alle 21 etappes van de Tour van dit jaar.

Je moet echt zelf fietsen (multitouch bediening) en de renner die je kiest wordt ook echt moe ;-) Behalve het racen zul je ook aan de tactiek, eten en drinken moeten denken. Kortom, geen domme (fiets)racegame. Heb hem zelf nog niet kunnen testen maar het klinkt allemaal wel leuk. Downloaden (kopen) kan hier (iTunes link)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.