Toestellen
26 december 2005 - Ron Smeets

Touchscreen slider van Samsung

In Azie is dit toestel, natuurlijk, al te krijgen maar het lijkt er op dat ie ook naar Europa gaat komen. Via de VS, dat wel, want daar is de Samsung i858 ter goedkeuring voor de Amerikaanse markt opgedoken in de analen van de FCC.

Het bijzondere aan de i858 is dat ie een touchscreen display heeft (320 x 240). Verder is het een Triband GSM (900/1800/1900Mhz netwerk) inclusief een 2MP cam met autofocus, Bluetooth, IR en USB connectivity. De MicroSD card optie zorgt indien nodig voor voldoende opslagcapaciteit.

Volgens de handleiding heeft ie ook nog een Email-functie, Instant Messenger support en Media Payer, zo meldt PhoneArena.

Zoals gezegd zal ie binnenkort in de VS op de markt komen en gezien het feit dat ie voor het GSM netwerk ontwikkeld is hebben we goede hoop dat ie ook in Europa het daglicht zal zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.