Geruchten
03 oktober 2008 - Ron Smeets

Touchscreen opvolger voor de E90?

Het lijkt er nu toch echt op dat Nokia ook besmet geraakt is met het touchscreen virus. Gisteravond introduceerden de Finnen namelijk eerst de 5800 XpressMusic en een paar uur later doken deze (zie afbeeldingen) plaatjes op van een Communicator / E90 achtig toestel met touchscreen bediening. Dit gebeurde tijdens een webcast over S60.

Hoewel dit waarschijnlijk nog een concept zal zijn toont het wel aan dat Nokia touchscreen wel degelijk serieus gaat nemen.

Als je de twee plaatjes bekijkt dan zou je denken dat dit toestel een slide-out keyboard krijgt maar volgens de bron opent hij als een normale Communicator van Nokia en draait vervolgens het scherm. Klinkt mij wat onwaarschijnlijk in de oren maar je weet natuurlijk nooit wat ze in Espoo uiteindelijk uit hun mouw schudden. . .

Via: Cellpassion

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.