Geruchten
14 juni 2007 - Ron Smeets

Touchscreen N98 concept

Eigenlijk is dit conceptmodel, N98 genaamd, als je goed kijkt, een gephotoshopte versie van de 8600 (Luna). Wat het zeker niet is, is een serieus model dat we binnen nu en een jaar in de winkels zullen zien verschijnen.

De maker van deze Concept Nokia, Lewandowski Yann, heeft zich behoorlijk uitgeleefd. Ook wat betreft de specs. Een 7.2MP camera met Carl Zeiss lens, 5 x optical en 20 x digital zoom, een 3.5inch Touchscreen VGA display, GPS, Symbian S70 3rd edition OS, Bluetooth, WiFi en HSDPA zouden allemaal aanwezig kunnen, nee, moeten zijn ;-)

Maar nu even serieus. Ik denk dat wanneer Nokia zou besluiten om daadwerkelijk een dergelijk toestel te gaan ontwerpen, de Finse toestelmaker een potentiele iPhone killer in handen zou hebben. . .Gerelateerde links:
De Sony Ericsson K1i en MC700i
Live foto's van de Nokia Aeon?
Nokia 7001 Pocket concept phone van Tobias Hornof
Concept toestellen: Nokia N74 en Sony Ericsson K900i
Bijzonder gamephone concept van Nokia
Nog meer Nokia geruchten: N89, N10i, N97, N98 en N900
Concept Telefoons
Een dag met de Nokia 888
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.