Toestellen
30 december 2008 - Ron Smeets

Touchscreen GSM Horloge van LG

Ik heb er zelf ook nog ergens een liggen: een horloge met ingebouwd mobieltje. Zo slecht dat ik destijds, bijna een jaar geleden, maar besloten heb dat het beter was om er geen review van te schrijven. Nee, zonder gekheid, een verschrikkelijk onhandig en -werkbaar gadget.

Ik kijk dan dus ook vol verwachting uit naar het GSM Horloge dat LG over enkele dagen, op de CES in Las Vegas, gaat introduceren. Net als het model dat ik heb liggen wordt ook de LG GD910 een touchscreen GSM Watch.

Bovendien zal de LG geschikt zijn voor UMTS en HSDPA netwerken (max. 7.2Mbps). Het display is een 1.43 inch touchscreen LCD en het toestel is met 13.9mm niet eens zo heel erg dik te noemen. Andere features die de LG GD910 aan boord heeft zijn Text To Speech, een camera voor videobellen, MP3 speler en Bluetooth.

Overigens had LG precies een jaar geleden ook al een GSM Horloge meegenomen naar de CES maar van dit model hebben we daarna niet veel meer vernomen. Dat voorspelt niet veel goeds dus. . .

Via: LG (Koreaans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.