Concepten
21 januari 2011 - Ron Smeets

Touchscreen clamshell concept met drie displays

Je zou denken dat alle mogelijke form factors voor mobiele telefoons al wel zo ongeveer uitgevonden zijn. Je hebt de candybar, slider (top of side), clamshell en 'swivel'.

Onderstaand concept (video en foto's) toont echter een bijzonder creatief ontwerp. Hij komt het dichtst in de buurt van een variant op de clamshell, maar dan met drie (touchscreen) displays en verschillende manieren om hem 'open' te klappen. Ik ben benieuwd of dit ontwerp van Kristian Ulrich Larsen door de een of andere fabrikant opgepikt gaat worden. Het concept model is in ieder geval voorzien van Android ;-)

What is being creative? from Kristian Larsen on Vimeo.

Drie-Display-Concept-c Drie-Display-Concept-d Drie-Display-Concept-e

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.