Entertainment
06 november 2007 - Ron Smeets

Touch Theme voor 3rd Edition S60 toestellen

Het duurt nog zeker tot medio 2008 voordat de eerste toestellen die voorzien zijn van de onlangs gepresenteerde S60 Touch User Interface op de markt gaan komen.

Voor iedereen die nu al de look (niet feel) van hetgeen er komen gaat wil ervaren is er een speciaal ‘Theme’ uitgebracht voor bestaande S60 toestellen (3rd Edition) zodat je de achtergrond en de menu’s van je (Smart)Phone al in de S60 Touch stijl kunt weergeven.

Hieronder staat nog een screenshot.

ViaGerelateerde links:
Nokia's Symbian S60 Touchscreen UI gepresenteerd
Symbian S60 Touch videodemo
De touch sensitive Nokia Aeon
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.