Toestellen
02 maart 2009 - Ron Smeets

Touch Diamond2 in de voorverkoop

Vanochtend waarschuwde ik nog voor de wel heel erg vroege pre-order actie van Expansys betreffende de Nokia N97. Fijn links laten liggen als je het mij vraagt.

Echter, de online retailer heeft ook de HTC Touch Diamond2 al in pre-order staan. Dat toestel zou, in Engeland, vanaf medio April (de 17e) leverbaar zijn, zo is de verwachting. Het prijskaartje? 400 pond, ofwel ca. 450 Euro.

Hoewel die releasedatum natuurlijk nog niets zegt over het moment wanneer wij hem in de schappen mogen gaan verwachten zal de prijs hier toch niet veel anders zijn.

In Barcelona werd de Touch Diamond2 officieel gepresenteerd maar zonder prijzen en release data te noemen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.