Entertainment
24 november 2006 - Ron Smeets

Touareg sleept 747

Dit zijn de leukere postings voor de vrijdagmiddag. Op zich heeft dit natuurlijk niets te maken met GSM's en zo, maar mobiel is het zeker! Mocht iemand nog twijfelen aan de tekkracht van een Touareg V10 Turbo Diesel, dan is hier het bewijs.

Men is er dus in geslaagd om met die auto een Boeing 747-200, toch een slordige 150 ton, over een afstand van 150 meter en met een snelheid van 8 km/h te verplaatsen.

Om te voorkomen dat de Touareg alleen maar stond te spinnen hadden ze hem verzwaard met ruim 7000 kilo ballast. Handig om te weten wie je dus moet bellen als je een 747 met pech langs de startbaan ziet staan ;-)

Nog wat foto’s:Gerelateerde links:
Bestuur je auto met je GSM
Auto openen met je GSM en reservesleutel
Volkswagen, nu met USB
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.