Tablets
21 maart 2012 - Ron Smeets

Toshiba's 13.3 inch tablet van dichtbij bekeken

De meeste tablets hebben een scherm dat maximaal 10 inch groot is. Er gaan al een tijdje geruchten dat Samsung aan een 11.6 inch verse van de Galaxy Tab werkt, maar daarover is nog niets officieel bekend gemaakt.

Toshiba toonde onlangs haar AT330, een Android tablet met een display van 13.3 inch. Is dit dan nog wel een tablet? Formeel wel natuurlijk, maar ik vraag mij toch af of dit niet net te groot is. Hieronder een korte, Duitse, hands-on video.

De Toshiba AT330 heeft een quad core NVIDIA Tegra 3 processor, Android 4.0 (ICS), een 5 megapixel camera (plus 1.3 MP versie aan de voorzijde), microSD geheugenkaart gleuf en hij is zowel met WiFi als 3G uitgerust. Opvallend is verder dat deze Toshiba tablet ook een antenne met TV Tuner heeft. Vermoedelijk voor de Aziatische DVB markt.

http://www.youtube.com/watch?v=sFuKlXcjfYE

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.