Toestellen
28 december 2006 - Ron Smeets

Toshiba TS605 voor de Europese markt

De nieuwste Toshiba GSM voor de Europese markt, de TS605, is een eenvoudig en plat candybar toestel waarvan de fabrikant zegt dat die goed zal vallen bij de Europese jongeren.

Volgens mij hadden ze bij Toshiba dan toch echt het Nokia, Samsung of LG logo moeten gebruiken ;-)

Eenvoudig is de TS605 wel. Hij heeft een 1.3MP cam, 1.9inch kleurendisplay, is slechts 10.3mm dik en heeft een T-Flash geheugenkaart. Meer specs zijn niet bekend.

Wanneer dit toestel in Europa te koop zal zijn en wat ie moet gaan kosten heb ik ook nog niet kunnen achterhalen.Gerelateerde links:
Toshiba verslaat LG-Philips
Eenvoudige zakelijke Sony Ericsson K320i
Goedkope LG GSM met GPRS
Eenvoudige maar stijvolle slider van Alcatel
Drie simpele GSM's van Sony Ericsson
Een GSM met 5 toetsen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.