Geruchten
22 april 2009 - Ron Smeets

Toshiba TG02 en TG03 gespot

Op een Grieks blog zijn enkele plaatjes opgedoken van twee nieuwe Toshiba Smartphones, vermoedelijk de TG02 en TG03. Als de geruchten kloppen dan zullen beide toestellen, net als de TG01, uitgerust worden met een 1GHz Snapdragon processor.

Andere specs die genoemd worden zijn een 4.1 inch WVGA touchscreen display, een 3.2 (TG02) en 5.1 (TG3) megapixel camera Bovendien zouden beide toestellen ook waterafstotend zijn. De TG03 heeft ook 5.1 kanaals audio aan boord. Klinkt goed en ziet er ook goed uit.

De Toshiba TG02Toshiba-TG02-a


De TG03Toshiba-TG03-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.