Toestellen
08 maart 2009 - Ron Smeets

Toshiba TG01 preview

Met een 4.1 inch touchscreen display en zijn ultraplatte design was de Toshiba TG01 uiterlijk in ieder geval een van de mooiste toestellen die we in Barcelona zijn tegengekomen.

Onderstaande, ruim zes minuten durende, videopreview geeft alvast een goed beeld van de User Interface en diverse mogelijkheden van het toestel.

Ik ben zeer benieuwd naar het review model dat wij hebben aangevraagd en over enkele weken op de deurmat zou moeten vallen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.