Entertainment
15 juli 2009 - Ron Smeets

Toshiba TG01 met virus bij O2

Ik zal geen flauwe Windows (Mobile) grappen maken dit keer, maar de Toshiba TG01 die in Duitsland exclusief bij O2 te koop is wordt daar geleverd met een pre-installed virus op de meegeleverde geheugenkaart. Auw!

O2 heeft inmiddels haar fout al toegegeven en onderzoekt momenteel de gevolgen en oorzaak van deze blunder. Het toestel is, hangende dit onderzoek en tot het moment dat de problemen opgelost zijn, uit de handel gehaald. Daarnaast heeft de provider al gemeld dat eventuele schade die klanten hierdoor leiden vergoed zal worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.