Nieuws
30 juli 2009 - Ron Smeets

Toshiba TG01 komt pas in Q4 naar Nederland en België

de Toshiba TG01 werd voor het eerste aan het grote publiek voorgesteld in Barcelona (Februari). Kort daarna kwamen er berichten dat het toestel rond April / Mei bij ons in de winkels zou liggen.

Helaas is dat dus niet het geval gebleken. Wij zullen hier in de Benelux nog minimaal tot Oktober moeten wachten, aldus Toshiba.

Inmiddels ligt het toestel wel bij onze ooster- en westerburen in de winkels, maar ook niet altijd zonder problemen. Laten we hopen dat de Nederlandse en Belgische release inderdaad dit jaar nog volgt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.