Nieuws
14 februari 2008 - Ron Smeets

Toshiba G710, een standaard smartphone.

De Portégé G710 is een Smartphone met een candybar form factor zoals we dat ook kennen van de meeste BlackBerries en Palm’s.

De meest opvallende functies zijn het volwaardige Qwerty toetsenbord, ingebouwde GPS ontvanger, 2 megapixel camera, Multimedia speler en het 2.4 inch QVGA display.

Verder is de G710 een quad-band GSM met EDGE/GPRS ondersteuning en dus jammer genoeg geen 3G. Het toestel komt nog dit kwartaal op de markt in Europa.

In Duitsland zal de G710 aanvankelijk exclusief bij Vodafone verkrijgbaar zijn als de PDA GPS, zo luidden al eerdere berichten.Gerelateerde links:
Toshiba komt ook met zijn Portege G810
Nog meer Toshiba's
Toshiba verrast met een extra toestel
Toshiba G710 wordt de Duitse Vodafone PDA GPS
Toshiba G450 is GSM en HSDPA modem in één
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.