Accessoires
03 september 2010 - Ron Smeets

Toshiba Folio 100 ook gepresenteerd in Berlijn

Het zat er al aan te komen dat ook Toshiba met een Android Tablet gaat komen en gisteren werd de Folio 100 in Berlijn dan ook officieel onthuld. De boys van Beste Product gingen alvast even buurten op de stand van Toshiba en dat resulteerde in een videopreview (hieronder) van het toestel.

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik na het zien van deze preview niet echt onder de indruk ben van wat Toshiba met de Folio 100 gepresteerd heeft.

Vooral de keuze om een eigen Applicatie Market (naast die van Android) te gaan exploiteren is mijns inziens onzinnig. Daarnaast lijken ook de UI en het touchscreen nog niet echt soepel te functioneren, maar dat kan natuurlijk ook aan het prototype ter plekke liggen. Enfin, kijk zelf maar. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.