Entertainment
06 oktober 2010 - Ron Smeets

Tony Curtis nam zijn iPhone mee naar het hiernamaals

De vorige week overleden acteur Tony Curtis heeft zijn iPhone, samen met zijn favoriete Stetson hoed, een Armani sjaal, rijhandschoenen en zijn favoriete boek, "Anthony Adverse" meegenomen in zijn graf.

Tja, ze noemen de Apple Smartphone in de Verenigde Staten niet voor niets de 'Jesus Phone' ;-) Onlangs begroeven een aantal medewerkers van Microsoft, bij wijze van grap, de iPhone. Ofwel, de Jesus Phone maakt de laatste tijd regelmatig een reisje naar het hiernamaals ;-)))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.