Nieuws
09 juni 2009 - Ron Smeets

TomTom voor de iPhone

TomTom heeft vandaag officieel bekendgemaakt dat men binnenkort, via de App Store, een iPhone versie van de navigatiesoftware zal lanceren.

Behalve de software en kaarten komt er ook een speciale iPhone TomTom houder. De prijs en exacte releasedatum zijn nog niet bekend. Hieronder kun je alvast een video-demo zien van de iPhone TomTom kit.

Vorig jaar gingen al geruchten over een TomTom versie voor de iPhone, maar die bleken toen niet juist. Datzelfde gold voor de TomTom GPS module die eind 2007 al eens in het 'nieuws' kwam.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.