Nieuws
10 juni 2008 - Ron Smeets

TomTom navigatie op de 3G (GPS) iPhone

Nu duidelijk is dat de nieuwe iPhone behalve 3G ook GPS aan boord heeft is TomTom er als de kippen bij met de mededeling dat de Nederlandse producent van navigatie software en -systemen haar oplossing voor de nieuwe iPhone al zo goed als op de planken heeft liggen.

Een hele tijd geleden gingen al de eerste geruchten rond over, toen nog, een mogelijk op komst zijnde losse GPS module met software en kaarten van TomTom voor de iPhone maar dat lijkt nu dus niet meer nodig.

Wanneer de iPhone versie van TomTom uitgebracht zal worden is nog niet bekend maar volgens een woordvoerder van de fabrikant is de applicatie al zo goed als klaar en werkend getest.

Foto hierboven via: Engadget MobileGerelateerde links:
TomTom GPS module voor de iPhone
Garmin en TomTom komen dit jaar met een GPS Phone
TomTom 720T 'EK Voetbal' editie
TomTom mag dan eindelijk Tele Atlas overnemen
TomTom zet plannen eigen mobieltjes in de ijskast
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.