Nieuws
07 oktober 2011 - Ron Smeets

TomTom komt met een Top Gear model van de GO LIVE

Top Gear is het populairste auto programma dat op TV te zien is. Daarover bestaat geen twijfel, denk ik ;-) TomTom speelt daar nu (handig) op in met de introductie van de limited Top Gear edition van de GO LIVE.

Behalve de standaard TomTom features zoals een jaar lang gratis gebruik van TomTom's LIVE diensten (o.a. HD Traffic verkeersinfo), maar natuurlijk ook de gesproken stembesturing van Jeremy Clarkson. Daarnaast heeft deze TomTom versie ook een Stig-modus. Het moge duidelijk zijn dat het apparaat dan heel erg stil wordt ;-))

Verder heeft de Top Gear versie van de TomTom GO LIVE ook extra POI's en andere content die gerelateerd zijn aan het autoprogramma. Denk aan circuits en andere raceplekken die een rol gespeeld hebben in de serie, maar ook een Top Gear opstart- en afsluit scherm en auto iconen van, ik neem aan, beroemde auto's die door Top Gear getest en/of misbruikt zijn ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.