Accessoires
06 augustus 2009 - Ron Smeets

TomTom iPhone navigatie kit krijgt prijskaartje

De TomTom iPhone Navigatie kit is nog steeds niet verkrijgbaar, maar inmiddels heeft een Engelse online retailer wel al een prijskaartje aan het product gekoppeld. Bovendien is de TomTom iPhone kit daar ook al te bestellen / reserveren. De leverdatum is natuurlijk nog niet bekend.

Als we de Handtec mogen geloven dan gaat de TomTom iPhone Kit, in Engeland zo'n 114 pond kosten (ca. 130 Euro). Ik vind dat nog best duur, eerlijk gezegd. OK, je krijgt er een houder met zuignap en de laatste kaartinfo bij en het apparaat heeft ook een GPS versterker, maar toch.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.