Accessoires
20 september 2013 - Redactie MobileCowboys

TomTom GPS horloge video preview

De TomTom Runner en Multi-Sport GPS sporthorloges werden in April van dit jaar gepresenteerd, nadat de navigatiefabrikant eerder een samenwerking was aangegaan met Nike om sporthorloges met GPS aan de man te brengen, gaat het bedrijf het nu op eigen kracht proberen. Beide horloges blinken uit in eenvoud en  bieden in één oogopslag de informatie over prestaties en met de One-Button Control is het horloge makkelijk te bedienen. Het horloge is 11.5 mm dik, is voorzien van Bluetooth en heeft een batterijduur tot 10 uur (GPS Mode).

Gisteren werd in Amsterdam een evenement gehouden door TomTom waar het GPS sporthorloge in de praktijk getest kon worden. Samen met oud schaatsster Annamarie Thomas en langeafstandsloopster Lornah Kiplagat trok Ron erop uit in het Amsterdamse bos om een potje ouderwets te sporten met dit GPS sporthorloge. En zoals je mag verwachten van een Ron, gaat die altijd gepaard met de nodige zelfspot.

TomTom Runner en Multi-Sport GPS zijn inmiddels verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €169,95 voor het Runner model en €199,95 voor het Multi-Sport model.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl