Accessoires
14 april 2008 - Redactie MobileCowboys

TomTom 720T 'EK Voetbal' editie

Om alvast in de sfeer van het Europese Kampioenschap voetbal te komen - dat over in juni in Oostenrijk en Zwitserland gespeeld wordt - introduceert TomTom de speciale TomTom ‘voetbal promo’.

Feitelijk is dit een standaard TomTom GO720(T) met een gratis TMC/RDC (verkeersinfo) ontvanger zodat je, mocht je een van de 18.000 gelukkige Nederlanders met een kaartje zijn, filevrij naar de wedstrijden kunt navigeren.

Bovendien kun je op de speciale website nog een gratis T-Shirt in de kleuren van je favoriete land bestellen en het 'Champion Pack' voor de TomTom downloaden. Hierin zijn de lokaties van de diverse stadions en plaatsen waar outdoorschermen staan (in 50 Europese steden n Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië) als POI beschikbaar.

Op de betreffende website kun je verder nog meer leuke content downloaden zoals sound-a-like stemmen van voetballers, autosymbolen in de kleuren van de verschillende teams, voetbalfoto’s als opstartscherm en volksliederen als ringtone.

De TomTom GO 720 (T) ‘voetbal promo’ is tot eind juni beschikbaar in winkels in heel Nederland en heeft een adviesverkoopprijs van €399 (TomTom GO 720 T) en €299 (TomTom GO 720).Gerelateerde links:
Maaaaanoeweeelaaa op je Tom Tom
TomTom en Vodafone zorgen voor betere file informatie
TomTom neemt Tele Atlas over
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl