Accessoires
02 april 2006 - Ron Smeets

Toilettas met ingebouwde speakers voor je iPod

Nee, het is al 2 April, dus jullie kunnen gerust zijn. Bovendien werd dit gadget vorige week al bij Akihabara gepresenteerd.

De i-Fusion is een toiletzak-achtige iPod tas met ingebouwd docking station en twee 2W speakers. Handig voor de reizende iPod eigenaar die zijn oren ook wel eens wil verlossen van die dopjes. Het dock heeft ook een eigen accu die tussen de 12 en 20 uur meegaat voordat ie weer opgeladen moet worden.

In ruil voor al dit 'luistergemak' moet je in het vervolg dus wel dit 1.2 kilo wegende tasje in je bagage meenemen. Voor de prijs hoef je het ook niet echt te laten, zeker als je 'm vergelijkt met Apple's eigen, en heel wat minder draagbare, HiFi dock van bijna 300 Euro. De i-Fusion heb je namelijk al voor rond de 100 Euri.Gerelateerde links:
iPod speaker-dock, maar dan anders
XBox 360 als iPod dock
IPod dock en cardreader
Speakertje voor de iPod
iWoofer brengt lage tonen naar de iPod
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.