Nieuws
25 november 2009 - Ron Smeets

Toiletbezoek per SMS betalen

Kijk, op zich zijn SMS-betaalservices voor parkeren, drankjes en andere kleine aankopen bijzonder handig. Maar of het Deense idee om bezoekers van openbare toiletten pas binnen te laten als ze per SMS de 'toiletjuffrouw' betaald hebben nou zo slim is?

Vooralsnog zijn er nog voldoende 'cash' toiletten, maar je moet er toch niet aan denken dat je over een paar maanden met hoge nood en zonder beltegoed voor een gesloten toilet in Kopenhagen komt te staan. Waar laat je dan je kleine of grote boodschap? ;-)))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.