Geruchten
07 januari 2013 - Ron Smeets

Toetsenbord en telefoon app HTC Sense 5.0 gespot?

Online zijn twee kiekjes opgedoken waarop mogelijk de nieuwe telefoon app (dialer) en het virtuele toetsenbord van HTC Sense 5.0 te zien zijn.

Geruchten over nieuwe en veranderde features van HTC's eigen User Interface voor Android smartphones zijn nog schaars maar duiden vooralsnog op een vereenvoudiging van de gebruikers interface.

Gesproken wordt onder andere over een nieuw lockscreen en meer touchscreen controls voor het instellen van het volumeniveau. HTC Sense 4+, de huidige 'nieuwste' versie is onlosmakelijk verbonden met Android Jelly Bean. Of HTC Sense 5.0 dan ook pas samen met de volgende versie van het Android OS beschikbaar zal komen is nog niet bekend. De plaatjes die nu uitgelekt zijn laten geen echt grote veranderingen zien. Kijk zelf maar:

HTC-Sense-50-Lek-Dialer HTC-Sense-50-Lek-Toetsenbord

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.