Geruchten
19 november 2007 - Ron Smeets

Toch nog nieuwe toestellen van Sony Ericsson in 2007?

Tot begin vorige week ging nog het gerucht rond dat Sony Ericsson enkele nieuwe toestellen zpu presenteren op 15 November. Dat bleek niet juist en dus duikt er nu weer een nieuwe datum op: 12 December.

Volgens de nieuwe geruchten werd de aankondiging van 15 November noodgedwongen geannuleerd omdat er nog problemen waren met de P5i, een van de toestellen die geintroduceerd zou gaan worden. Nu hebben we inderdaad al de nodige P5 concepten voorbij zien komen (zie ook de afbeelding hierboven), maar dat is natuurlijk geen enkele garantie voor het eventuele waarheidsgehalte van deze geruchten.

Een ander toestel dat volgens sommigen nog dit jaar gepresenteerd gaat worden is de reeds meermalen gespotte en in het geruchtencircuit besproken M610/P600 (Maria) waarvan hieronder een (mogelijk) recente afbeelding staat.

Wellicht dat iemand van Sony Ericsson zelf hier iets over kan roepen? Ik heb de vraag in ieder geval daar ook even gedropped. . .Gerelateerde links:
Geen toestelaankondiging van Sony Ericsson vandaag
P5i concept nummer. . .
Eerste echte foto van de Sony Ericsson P5i ?!?
Nieuwe foto's van de Sony Ericsson M610
Nieuwe toestellen van Sony Ericsson op komst
Nieuwe aankondigingen Sony Ericsson
Eerste foto’s van een nieuwe Walkman Phone
Is de Sony Ericsson 'Elena' toch de M610i?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.