Geruchten
29 maart 2008 - Ron Smeets

Toch een Xenon flitser op de N96?

Op zich was het al vreemd dat Nokia voor haar nieuwe vlaggenschip, de N96, gekozen leek te hebben voor een LED flitser zoals die ook bij de N95 gebruikt wordt.

Immers, de N82, die enkele maanden na de N95 op de markt kwam, is wel al voorzien van een vele malen krachtigere Xenon flits.

Als we het gerucht mogen geloven dat op het forum van Esato gepost werd dan zou Nokia nu, zo vlak voordat de N96 en-masse in productie moet gaan om de beloofde releasedatum te kunnen nakomen, toch besloten hebben om ook de N96 te gaan voorzien van een Xenon flitser.

De volledige tekst van de posting: "Ok, this isn't official news, but it's as official as I can get

Our Nokia rep, who think's we're great (:D) told me something intruiqing today.

He's said the N96 hasn't been given the complete green light yet (I'm guessing Nokia wanted to get something that resembles the real thing out in time for MWC).

And the delays are due to them adding (at the last minute) a Xenon flash, ala N82! Finally, an all in one phone with almost nothing (bar BlackBerry ) missing!

From what I can tell of the marketing stuff he left for the N82, Xenon flashes seem to be Nokia's next big push from now on, which is fine by me"

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nokia N82 in het wild gefotografeerd
Foto's en specs van de Nokia N81 en N82 gelekt
Nokia N96 'Binnenkort beschikbaar'. . .
Nokia N96 vanaf Augustus bij de Carphone Warehouse?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.