Geruchten
19 september 2008 - Ron Smeets

Toch een toestel aankondiging in Lund?

Zoals wellicht bekend ben ik volgende week samen met nog drie Nederlandse journalisten aanwezig bij een Sony Ericsson persmeeting in Lund, onder andere ter ere van de opening van het nieuwe hoofdkantoor van de Zweeds-Japanse fabrikant.

Hoewel SE mij eerder deze week liet weten dat er tijdens dit event geen toestellen zullen worden aangekondigd meldt SEMC Blog dat een van de aankondigingen iets van 'Roestvrij staal met een chromen en afwerking en krokodillenleer' zal zijn.

Mmmh, toch een toestel? Of een ander gadget. Ze posten er ook een foto van Maria Sharapova bij. Wellicht dat dit nog een aanwijzing is. . . Over enkele dagen weten we het ;-)Gerelateerde links:
Sony Ericsson Rika, de Walkman versie van de G705
Onthulligen en sneak previews Sony Ericsson
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.