Geruchten
01 augustus 2008 - Ron Smeets

Toch een PSP Phone op komst?

Ik weet dat hier de afgelopen jaren al heel veel over geschreven is en tot nu toe is nog niet één van die geruchten bewaarheid geworden.

Toch weten we dat Sony Ericsson de komende week nog het een en ander zal lanceren en sinds vanochtend is duidelijk dat het (ook) iets met gaming te maken heeft (Zeemote in combinatie met de W760).

Maar het idee van een echte PSP Phone blijft velen toch ook nog bezighouden, getuige ook dit photoshop ontwerp. We zullen zien!Gerelateerde links:
De perfecte PSP?
Spec sheet van de Sony Ericsson PSP Phone uitgelekt
Is dit de PSP Phone van Sony Ericsson?
Sony patent toont PSP-iPhone killer?
Sony PSP Phone geruchten weer aangewakkerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.