Toestellen
25 februari 2010 - Ron Smeets

Titanium versie van de iPhone 3GS gespot

Op Engadget zijn een video en enkele kiekjes opgedoken van een titanium versie van de iPhone 3GS. Ziet er wel cool uit als je het mij vraagt. ik ben wel benieuwd wat dit doet voor de GSM en 3G bereikbaarheid van het toestel.

http://www.youtube.com/watch?v=YrSf9-3jRQE

Op de ietwat donkere video hieboven lijkt alles prima te functioneren en als je goed luistert dan klinken de losse titanium covers die getoond worden ook echt metaal-achtig. In de cover van het toestel zelf heeft de maker ook nog een Apple logo verwerkt. De vraag is natuurlijk of die cover ook van titanium is. Ik kan het zo niet zien of horen. Die zou dus ook zo maar van plastic kunnen zijn. iPhone-3gs-titanium-a iPhone-3gs-titanium-b iPhone-3gs-titanium-c iPhone-3gs-titanium-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.