Toestellen
12 juli 2007 - Ron Smeets

Titanium Black versie van de LG Shine

De LG Shine is op dit moment zonder enige twijfel een van de mooist vormgegeven eenvoudige GSM's die in de winkels ligt.

De Koreaanse toestelmaker staat op het punt om, naast de zilver-chrome RVS uitvoering ook een Titanium Black versie op de markt te brengen.

Het toestel is qua specs identiek aan het model dat nu al te koop is maar dan uitgevoerd in donker-grijs RVS, meer gericht op de mannelijke mobiele bellers.

De Titanium Black Shine komt nog deze maand in onder andere de Nederlandse winkels te liggen. Belgische bellers zullen nog even moeten wachten want behalve in Nederland komt deze uitvoering om te beginnen alleen nog in Engeland, Frankrijk en Oostenrijk op de markt.

Van de zilver-chrome uitvoering zijn er inmiddels al meer dan 2.5 miljoen verkocht.Gerelateerde links:
Concept model van de tweede generatie LG Shine
LG Shine fotoshoot
Design uitvoering van de LG Shine
LG Shine populairder dan de Chocolate
Videoreview van de LG Shine
LG Shine: nog vaker poetsen dan de Chocolate
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.