Nieuws
16 januari 2013 - Ron Smeets

Tips voor het gebruik van BlackBerry 10 (video)

De afgelopen dagen regent het BlackBerry 10 (toestel)geruchten. Voor een deel zullen die 'lekken' ongetwijfeld door de fabrikant zelf geregisseerd worden om de hype in de aanloop naar de officiële aankondiging op 30 januari, aan te wakkeren. De tijd zal moeten leren of RIM met BlackBerry 10 en de bijbehorende toestellen weer een smartphone merk van formaat kan worden.

Hieronder geeft Jeff Gadway van RIM vier korte tips over hoe je door de BlackBerry 10 UI navigeert. Zoals ik zelf ook al een aantal keren heb kunnen ervaren in de afgelopen maanden kun je zien dat de nieuwe UI en OS erg gebruiksvriendelijk functioneren.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.