Nieuws
04 juni 2012 - Ron Smeets

Tipje van de Windows Phone 8 sluier wordt 20 juni opgelicht

Op 20 juni wordt in San Francisco de Windows Phone Developer Summit gehouden. Daar zullen vooral de ontwikkelaars aan hun trekken komen maar volgens een uitnodiging (zie screenshot hieronder) die vandaag in de VS verspreid werd zal daar ook een tipje van de Windows Phone toekomst worden opgelicht.

Naar alle waarschijnlijkheid zal daar dus meer bekend worden over Windows Phone 8 (aka Apollo), de volgende versie van Microsoft's Smartphone OS waarover ook al veel, heel veel gespeculeerd is.

De uitnodiging voor de sneak preview is onder andere ontvangen door The Verge, maar wellicht dat Microsoft Nederland hier ook nog wat wil gaan doen, die dag? ;-))) Zou ik wel een strak plan vinden.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.