Toestellen
12 februari 2014 - Ron Smeets

Tipje van de LG G2 Mini sluier opgelicht

LG heeft via haar facebook pagina een tipje van de sluier opgelicht (grote foto hieronder) van de compacte versie van de beste smartphone die de tweede Koreaanse fabrikant de afgelopen vijf jaar gemaakt heeft.

De LG G2 Mini zal waarschijnlijk officieel onthuld worden tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Tenminste, als LG niet weer beslist om de 'MWC' toestellen een paar dagen vóór de start van het evenement te presenteren. Dat deed men vorig jaar ook.

Over de specs van de LG G2 Mini word nog niets gezegd. Dat houdt de fabrikant nog even 'geheim. Op de foto is wel te zien dat het toestel substantieel kleiner is dan zijn grote broer, de G2. Als de verhouding tussen beide toestellen op de afbeelding overeenkomt met de werkelijkheid, dan gok ik op een 4.3 to 4.5 inch scherm; de G2 heeft natuurlijk een 5.2 inch display. Verder heeft LG ook bij de 'Mini G2' de volume- en ontgrendel toetsen aan de achterzijde, onder de camera geplaatst.

LG Facebook

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.