Geruchten
26 januari 2010 - Ron Smeets

Timeline Apple Tablet geruchten

Vandaag is het D-Day voor de Tablet, iSlate, iPad of hoe het nieuwe Apple gadget ook mag gaan heten, of niet? Komen Stevie J. en zijn mannen echt met een nieuw spraakmakend apparaat dat ervoor moet gaan zorgen dat de kranten weer winstgevend worden. Nee, dat laatste heb ik niet zelf bedacht, maar dat schreef de NY Times eerder deze week.

We zullen zien. Voordat deze dag voorbij is weten we het zeker. Tenminste, dan weten we welk nieuw Apple Gadget het levenslicht gezien heeft. Het heeft dan ook lang genoeg geduurd. Onderstaande afbeelding toont een tijdlijn van de Apple Tablet geruchtenstroom van de afgelopen 8(!) jaar.

Apple-Tablet-Rumor-Timeline Afbeelding: Engadget

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.