Nieuws
20 juli 2010 - Richard Otto

Tilburg City App gelanceerd

Gelijktijdig met De Tilburgse Kermis; het grootste evenement van Tilburg is nu de meest actuele stadsinformatie voor inwoners en bezoekers via de Tilburg City App beschikbaar.

De City App is een mobiele stadsgids of City Guide. De 'gids' bevat onder meer informatie over Tilburgse musea, cafés, restaurants en attracties met adresgegevens, openingstijden en telefoonnummers. Ook de laatste info over evenementen is er in te vinden.

Gemeente Tilburg laat met dit initiatief goed zien dat zij nieuwe media serieus neemt. Hopelijk zullen andere gemeenten voor hun citymarketing activiteiten ook de mobiele telefoon gaan inzetten.

Kermisinformatie
Als extraatje bevat de City Guide nu ook info over de Tilburgse kermis. Welke attracties aanwezig zijn bijvoorbeeld en waar ze staan. Ook is via de app te vinden welke evenementen plaatsvinden tijdens de kermis. Tilburg is een van de eerste steden met een mobiele stadsgids.

Deze City App is te downloaden in de App Store, Android market of door TILBURG te sms-en naar 2211. De Tilburg City App kan worden gedownload voor iPhones, Blackberrys, Android-toestellen en andere smartphones.

De Tilburg City App is ontwikkeld door Gemoro Mobile Media in samenwerking met de Gemeente Tilburg.

Over de auteur: Richard Otto