Nieuws
20 augustus 2010 - Ron Smeets

Tijdschrift met Augmented Reality content

Ik heb het deze week al eerder geschreven. In mijn ogen zijn er nog maar weinig Augmented Reality toepassingen die ervoor kunnen zorgen dat deze relatief nieuwe technologie de stap van hype naar bruikbare meerwaarde voor de mobiele beller kan maken.

Nah, en dan zul je altijd zien dat je vlak ná zo'n uitspraak ineens verrast wordt door iets dat weliswaar nog een hoog 'gadget' en 'fun' gehalte heeft, maar met voldoende potentie om écht gebruikt te gaan worden.

De Süddeutsche Zeitung heeft vandaag namelijk de nieuwste editie van haar Magazine in de kiosken gelegd en hoewel je dit tijdschrift ook gewoon kunt lezen zonder gebruik te maken van Augmented Reality wordt je lezerservaring wel verreikt als je gebruik maakt van de Junaio AR app. Check onderstaande videodemo maar eens. Echt cool! Ik ga straks effe de grens over voor een exemplaar van het Süddeutsche Zeitung Magazine om het zelf even te ervaren ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.